8 Şubat 2008 Cuma

Nonda paniği

Galatasarayımız, bu sezon sakatlıklardan çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Büyük umutlarla transfer edilen Linderoth, geçirdiği ameliyat sonrası sezonu kapatırken, Lincoln uzun bir aradan sonra yeşil sahalara dönmenin hazırlıklarını yapıyor. Ayhan da 4.5 aylık bir süresin ardından takıma daha yeni yeni ısınıyor. Özellikle Lincoln ve Ayhan konusundaki gelişmeler teknik heyeti önümüzdeki haftalar için sevindirirken, Nonda’daki belirsizlik ise camiada sıkıntı yarattı. İki yıl önce sol dizindeki bütün bağları kopan ve ameliyat olarak tekrar futbola dönen Kongolu oyuncunun, yine sol diz iç yan bağlarının esnemesi Galatasarayımızı korkuttu.
HABER BEKLİYORLAR
Nonda, büyük sakatlık yaşadığı ve futbol hayatının bitme noktasına geldiği dönemde ameliyat olduğu doktora tedavi için Kulüp doktoru İlker Yücesir ile birlikte Fransa’ya gitti. Şimdi Sarı-Kırmızılı camiada herkes, Fransa’dan gelecek haberi bekliyor ve bu futbolcunun durumunun çok ciddi olmaması için dua ediyor. Tecrübeli golcünün Turkcell Süper Lig’de bu hafta sonu Ali Sami Yen’de oynanacak Vestel Manisasspor ve UEFA Kupası’nda Alman temsilcisi Bayern Leverkusen ile yapılacak ilk karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı. Ancak bu iki maçlık periyot sonrasındaki durumu da belirsizliğini koruyor.
TAKIMIN EN GOLCÜSÜ
G.saray’a ilk geldiği dönemde transferi geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle eleştirilere neden olan Nonda, ortaya koyduğu performansla hakkındaki soru işaretlerini silmeyi başarmıştı. Ligde 14 maçta forma giyen ve rakip fileleri 10 kez havalandıran Kongolu yıldız, UEFA Kupası’nda ise 5 karşılaşmada 3 gol atarak, Cim Bom’un Avrupa’da yoluna devam etmesinde büyük rol oynamıştı. Şimdi Cim Bom’da Nonda’nın Vestel Manisa ve Bayer Leverkusen maçları sonrası yapılacak Konyaspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için büyük çaba harcanıyor.
PuntoArialCourierGeorgiaLucida GrandeTimesTrebuchetVerdanaWebdings
Smallest
Small
Normal
Large
Largest

Hiç yorum yok: